30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati – #05

30 izjemnih stvari ki jih zacnite delati zase mind tectonica mindtectonica

30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati zase

V zapisih 30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati zase tedensko objavljam aktivnosti, ki vam lahko bistveno pomagajo na poti do večjega osebnega zadovoljstva, sreče, produktivnosti na vseh področjih ter boljših odnosov.

Nasvet tega tedna:

5. Začnite biti ponosni nase, na to kar ste v resnici.

Biti kdorkoli drug je škoda samega sebe. Bodite, kar ste. Objemite tega posameznika v sebi, ki ima ideje, moč in lepoto, ki je nima nihče drug. Bodite ta oseba – najboljša različica sebe – na svoj način. In predvsem, bodite odkriti do sebe. Če ne morete v nekaj vložiti svojega pravega srca, vzemite sebe iz te stvari.

Kar počnete s svojim srcem, mora biti vredno prav vsakega dne, ki ga živite. Pomislite na to, kakšno pot ste prehodili vse do danes. Vsak košček vas je izoblikoval takšnega, kot ste danes. Dobre in slabe stvari. Ste se ob dobrih odkrito veselili? Ste od slabih odnesli kakšno lekcijo? Že Albert Einstein je nekoč dejal: “Norost je početi enake stvari znova in znova, a pričakovati drugačen rezultat”.

Vzemite vso znanje za naprej, a ne pozabite: stvari, ljudje in dogodki iz preteklosti so vas izoblikovali v to, kar ste. Če ste na to ponosni, uporabite svoj ponos za boljši jutri. Zaznamujte svet s svojim najboljšim delom osebnosti.

 

Quote In a gentle way, you can shake the world. by Mahatma Gandhi mind tectonica mindtectonica
Na nežen lahko zatresete svet. Avtor citata: Mahatma Gandhi

 

Od prejšnjih tednov dodajte na seznam tudi:

1. Začnite preživljati svoj čas s pravimi ljudmi.

Podrobnosti tukaj.

2. Začnite se soočati s problemi z dvignjeno glavo.

Podrobnosti tukaj.

3. Začnite biti odkriti s samim seboj, pri vseh stvareh.

Podrobnosti tukaj.

4. Začnite postavljati svojo srečo kot prioriteto.

Podrobnosti tukaj.