30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati zase – #01

30 izjemnih stvari, ki jih začnite početi zase 01 Začnite preživljati svoj čas s pravimi ljudmi.

30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati zase

V zapisih 30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati zase bom tedensko objavljal aktivnosti, ki vam lahko bistveno pomagajo na poti do večjega osebnega zadovoljstva, sreče, produktivnosti na vseh področjih ter boljših odnosov.

Začnimo s prvim nasvetom v sklopu “30 izjemnih stvari, ki jih začnite delati zase”:

 

1. Začnite preživljati svoj čas s pravimi ljudmi.

S tistimi, v družbi katerih uživate. Z osebami, ki vas cenijo in imajo radi. Ki vas spodbujajo k izboljšanju na zdrav in navdihujoč način. S takšnimi, ki vas napolnijo z energijo. Ki vas naredijo bolj živega. Ki vas sprejemajo ne samo takšnega, kot ste sedaj, temveč tudi takšnega, ki si želite biti v prihodnosti. Brezpogojno.

Včasih je težavno pustiti osebe, ki vas vlečejo nazaj, za sabo. Sčasoma boste prišli do spoznanja, da ne gre za vprašanje sovraštva do nekaterih oseb, temveč bolj ljubezni do sebe. Brez njih lahko napredujete hitreje, tako na osebnem kot poslovnem področju, od njih pa je odvisno, ali vam bodo še sledili ali odšli v pozabo … ali je bled spomin.

 

30 izjemnih stvar 01 Quote Cutting people out of your life doesn't mean you hate them, it simply means you respect yourself. Not everyone is meant to stay. Mind Tectonica

Cutting people out of your life doesn’t mean you hate them, it simply means you respect yourself. Not everyone is meant to stay.